Over

Welkom!

Hallo lieve mensen! Ik ben Marleen Veldhuis, de eigenaresse van Mycolourofbeauty.wordpress.com. Ik lees al erg lang de blogs van verschillende beautybloggers maar ook lifestylebloggers. Altijd dacht ik al wel, wat zou ik dit graag ook doen! Maar sinds kort wil ik er echt werk van maken, daarom ben ik deze blog begonnen. Hieronder kan je lezen wat deze blog inhoud en leer je mij wat beter kennen.

Mycolourofbeauty.wordpress.com

Deze blog is een beauty en lifestyle blog. Ik schrijf over make-up producten, ik doe verschillende tags en ik heb ook erg veel inspiratie voor lifestyle artikelen. Zo af en toe zal ik ook een persoonlijk artikel plaatsen, over bijvoorbeeld mijn volleyballeven.

Waarom alleen lifestyle en beauty?

Ik heb ervoor gekozen om alleen lifestyle en beauty te doen, omdat dit mij het meeste aanspreekt. Ik raak er niet over uitgepraat. Ik heb er lang over getwijfeld of ik ook over fashion wilde gaan schrijven, maar ik was hier toch niet enthousiast genoeg voor. Met beauty en lifestyle kan je zoveel verschillende kanten op!

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik wil graag ook iets over mezelf vertellen! Nou ik ben dus Marleen Veldhuis, nee niet de zwemster! Haha! Ik ben geboren op 12 december 2000 in de plaats Utrecht. Ik woon in een gelukkig gezin, met een vader, moeder, zus en een broer.

Mijn school is het CCNV in Harderwijk. Als niveau doe ik vwo. Het liefst wil ik later iets in het ziekenhuis gaan doen, al lijkt de kant van rechercheur me toch ook wel heel leuk! Het is heel verschillend, maar ik heb nog genoeg tijd om erover na te denken.

Als sport beoefen ik volleybal, dit is echt een hele grote passie van mij. Ik speel in dames 1 en speel derde divisie. In een artikel ga ik nog mijn volleybalverhaal verwerken.

Een grote hobby van mij is met vriendinnen leuke dingen doen. Ik hou ervan om uit te gaan met alle vrienden en vriendinnen en het gewoon gezellig te hebben! Een andere grote hobby is beauty en dan vooral make-up. Ik neem er elke ochtend toch wel erg lang de tijd voor om me op te maken en ik probeer vaak iets anders uit. Ik begin ook steeds meer te experimenteren.

Ik hoop dat jullie nu wat meer over mij te weten gekomen zijn. Wat zouden jullie graag willen zien op mijn blog? Suggesties zijn altijd welkom! Je kan mij mailen of het in de reacties onder de artikelen plaatsen.

Veel lees- en kijkplezier!

2 gedachtes over “Over

Plaats een reactie